mardi 8 mai 2018

طريقة عمل الباستا الايطالية خطوة بخطوة و فى اقل من نصف ساعة

طريقة عمل الباستا هى طريقة بسيطة و جميلة ممكن تتعمل فى اى بيت مصرى او عربى من افضل الاكلات السريعة والجميلة كمان الباستا وجبة ممكن تنفع فى كل العزومات و فى كل الاوقات .

المقادير:

كيس مكرونه
حبة طماطم مقطعه ناعم
حبه بصل مقطع ناعم
فصين ثوم مهروس
رشة ملح
رشخ فلفل اسود
ملعقتين كبيرة معجون طماطم
زيت للقلي
حبة فلفل اخضر مقطعه ناعم
جبن موزريلا مبروش
القليل من المعدنوس المفروم للتزيين

طريقه العمل:

تسلق المكرونه سلق جيد ويرش عليها ملح وزيت وتصفى في المصفاة بعدها نقلي البصل والثوم والفلفل معا وننتظر الى ان يصبح لونه اشقر بعدها نضيف الطماطم والمعجون ونحرك ونضيف المكرونه وتقلب جيدا بعدها نطفئ النار ونضعها في بايركس يدخل الفرن وترش بالجبن المبروش وتنتظر لعدة دقائق الى ان يذوب الجبن وتخرج من الفرن وترش بالمقدنوس .

شارك المقال

جميع الحقوق محفوظة لـ زيزو برو | تصميم: آمني