Wednesday, October 17, 2018

طريقة عمل الدجاج بالكارى

طريقة عمل الدجاج بالكارى

المكونات:

  • نصف كيلو دجاج.
  • الزيت.
  • 2 من البصل.
  • 1 من الثوم.
  • ٢ ملعقة من بهار الكارى.
  •  صلصة الطماطم. 
  • شوية صغيرة من السكر.
  • 1 من الزبادى.
  •  ملح.
  •  فلفل الأسود. 
  • كزبرة.

هنحط الدجاج مع الفلفل والملح هنحط الزيت على النار يسخن شوية.

بعد كده هنحط الدجاج في الزيت هنسيبو شوية لحد ما يتغير لونه للذاهبى.

وبعد كده هنقطع البصل وهنحط على النار وشوحيه وهنحط الثوم مع الكاري لمدة دقيقة.
بعد كده هنحط الدجاج مع صلصة مع شوية السكر وشوية ملح مع الفلفل الأسود.

هنحط الصلصة مع الدجاج مع الخليط معه وهنسيبو شوية يتسوه لمده 10 دقيقة على نار هادية.

وبعد كده هنقدم الدجاج مع الأرز الأبيض والسلطة الجميلة.


شارك المقال

جميع الحقوق محفوظة لـ زيزو برو | تصميم: آمني