الثلاثاء، 25 ديسمبر 2018

طريقة عمل شوربة الخضار باللحم

طريقة عمل شوربة الخضار باللحم

هنجيب شوية شعير لازم يكون حبوب وهنجيب لحم احمر وهنحط الماء مع اللحم البقر الاحمر وهنسيبو شوية يغلى على نار علية لمدة 20 دقيقة من وقت الغليان علشان يكون اللحم فى المزيج الجميل والعالى.

هنجيب المكونات :

  • ربع كوب من الشعير من السوبر مركت.
  • نص كيلو لحم احمر من البقر لا يكون فى اى دهون.
  • معلقة كبيرة من الزعتر.
  • 1 من الحزر.
  • 1 من البصل.
  • 1 شوربة الخضار من السوبر مركت.
  • شوية بقدونس.
هنجيب كل المكونات وهنحط على اللحم وهى بتغلى على النار الخفيفة لمدة 15 دقيقة من وقت الغليان الشوربة الخضار.
وبعد كده هنجيب الاطباق لتزين الشوربة بى البقدونس الجميل مع الف هنا للجميع.

شارك المقال

جميع الحقوق محفوظة لـ زيزو برو | تصميم: آمني