- 2 كوب من الدقيق.
- 2 من البيض البلدى.
- كيس بيكنج بودر.
- شوية ملح صغيرين.
- 1 كيلو حليب بلدى.
- 1 كوب زيت.
- كيس فانيليا.
- سكر.
هنجيب وعاء علشان هنحط فى البيض وهنجيب الدقيق وهنحط فى الوعاء مع السكر وهنقلب شوية وهنجيب البيكنج بودر وهنقلب لمدة دقيقة وهنحط شوية ملح صغيرين جدا ونقلب شوية وفى الاخر هنحط فانيليا ونقلب شوية كده لمدة 3 دقايق.
وبعد كده هنحط الحليب وهنقلب شوية وهنحط الزيت وهنقلب شوية لمدة 3 دقايق وبعد كده هنسخن الجهاز الوافل وهنحط شوية زيت وبعد كده هنجيب العجين ثم سبيها لحد ما تحمر ويكون اللون ذهبي.