مكونات المكرونة والجمبرى:
- 10 قطع جمبرى.
- كيلو مكرونة.
- زبدة.
- زيت الزيتون.
- ثوم ابيض.
- ملح.
- فلفل اسود.
- بقدونس.
- جبنة البارميزان.
طريقة العمل:
- هنغسل الجمبرى بالماء.
- هنسلق المكرونة.
- هنسخن الزبدة مع الزيت الزيتون.
- هنحط الثوم حتى يكون لون ذهبى.
- هنحط قطع الجمبرى فى الزيت مع الثوم وبعد كده هنروش شوية ملع مع الفلفل.
- اما يكون لون الجمبرى لون الذهبى هنحط المكرونة.
- وبعد كده هنحط الجبنة البارميزان مع البقدونس.