المكونات:
- بطاطس.
 - بصل.
 - فلفل ألوان.
 - شوربة.
 - زيت زيتون.
 - بهارات دجاج.
 - دجاج.
 - ماشروم.
 - جبنة موتزاريلا.
 
طريقة التحضير:
- الاول هنجيب الفراخ وهنشوح قطع الفراخ على النار وهنخلها تاخد لون ذهبى شوية.
 - هنجيب صينية وهنحط شوية زيت زيتون فى الصينية اللى هندخلها فى الفرن.
 - هنحط البطاطس على شكل مدور وهنحط البصل بنفس الشكل فى الصينية اللى هتدخل الفرن.
 - هنحط الدجاج مع البطاطس ومع البصل فى الصينية اللى هتدخل الفرن.
 - هنحط الفلفل مع الدجاج ومع البطاطس ومع البصل بس خلى الفراخ فى نص الصينية.
 - هنحط شوية فلفل الأسود مع بهارات الدجاج على الصينية من الاعلى.
 - المهم احنا مش هنحط ماء هنحط شوربة فراخ علشان الطعم.
 - وفى الاخر هنحط الجبن الموتزاريلا على الصينية قبل دخول الفرن وخالى النار مسخنة الفرن اوى علشان الجبن تسيح.
 - هندخل الصينية الفرن على درجة حرارة قوية لمدة ساعة بالضبط.
 
وبكده هيكون عملنا احلى اكلة مصرية جميلة.
