المكونات:
- بطاطس.
- بصل.
- فلفل ألوان.
- شوربة.
- زيت زيتون.
- بهارات دجاج.
- دجاج.
- ماشروم.
- جبنة موتزاريلا.
طريقة التحضير:
- الاول هنجيب الفراخ وهنشوح قطع الفراخ على النار وهنخلها تاخد لون ذهبى شوية.
- هنجيب صينية وهنحط شوية زيت زيتون فى الصينية اللى هندخلها فى الفرن.
- هنحط البطاطس على شكل مدور وهنحط البصل بنفس الشكل فى الصينية اللى هتدخل الفرن.
- هنحط الدجاج مع البطاطس ومع البصل فى الصينية اللى هتدخل الفرن.
- هنحط الفلفل مع الدجاج ومع البطاطس ومع البصل بس خلى الفراخ فى نص الصينية.
- هنحط شوية فلفل الأسود مع بهارات الدجاج على الصينية من الاعلى.
- المهم احنا مش هنحط ماء هنحط شوربة فراخ علشان الطعم.
- وفى الاخر هنحط الجبن الموتزاريلا على الصينية قبل دخول الفرن وخالى النار مسخنة الفرن اوى علشان الجبن تسيح.
- هندخل الصينية الفرن على درجة حرارة قوية لمدة ساعة بالضبط.
وبكده هيكون عملنا احلى اكلة مصرية جميلة.